Annesininaski Bebeğimin burnu tıkalı günlerdir,burnu akıyor şakır şakır ama geniz tıkalı aspiratör ile sümüğü çekiyorum ama hala aynı,başka çözümü olan var mı lütfen 😥
Sermincev Annesininaski durumunuz varsa nebülizatör alın benimki onunla rahatlıyor sadece ama uzaktan tutuyorum
Nurselihiranur Annesininaski babağiniz 3. Aydan küçükse süt alerjisi olabilir ne yaptırsak açılmamıştı bnm kızımın süt ürünlerini kesince düzeldi
miroos Annesininaski kac aylik bebeginiz ben kendi yaptigimi anlatim size bazilari hos.karsilamiyor ama bunu yaptığım zaman hem sari intihap tamamiyle akıyor hemde burun akintisi duruyor bebegim 5 aylik bu arada ve burunda et parcasi var on orta.kisimda asprator et parcalarini sıkıştırdığı icin bunu yapmaya mecbur kaliyorum biraz da bebegimi dizime yuz ustu yatiriyorum karni dizime geliyor yani bir kolumla kollarini tutuyorum ve burnuna enjektorle 5+5 eczaneden.aldigim serum tarzindaki tuzlu sudan cekip basıyorum ama şoyle bir durum var yavas yavas yaparsanız verdiginiz su yukariya ulasmadan geri inecektir bir anda basarsaniz bastiginiz burunun diger deliginden hepsi akicaktir dedigim gibi bazen sert goruyorlar bu yaptığımı ama malesef hem mecbur kalip yapiyorum hemde gercekten dedigim gibi ise yariyor ben bunu sabah ogle aksam yapiyorum
Gizem_Uraz Eczaneden deniz suyu ya da serumlar var bebekler icin onlardan kullanin rahatlikla temizlersiniz
Annesininaski Nurselihiranur yok bizimki soğuk algınlığından kaynaklı bebeğim 22 aylık, teşekkür ederim öneriniz için ☺️