Ceyceyco 14 günlük bebeğim çenesinde ve yanaklarında sivilce gibi şeyler çıktı başka çıkan varmı nasıl geçirdiniz
agahtokdemir41 Ceyceyco benim bebeğimde de oldu 3 haftalıkken sıcaktan oluyor çok giydirmeye çalışın. Doktorum yeni doğan bebeklerde olur onların cildi hassas olduğu için dedi.Kendi kendine geçti benimkisi
Papatyamkuzum Ceyceyco kilo alma sivilceleri onlar. Korkmayın. Zaten bikaç güne geçecekler. Siz sadece anormal şekilde büyürse ve irin akarsa o zaman doktora gösterin. Şu an kilo aldıkları için minik sivilce gibi şeyler oluyo.
Aliasafinannesi27 Ceyceyco korkma canım kırmızı benek seklindeyse bebek sivilcesi bende ilk bebeğim ve çok korkmuştum doktoruma hemen resim çekip attım bebek sivilcesi korkma en geç 3 aylikta geçer dedi duramadim inanamadim kesin birşeye alerjisi var dedim hastaneye götürdüm doktor bu bebek svilcesi endişe etme dedi ben yine de siz tüm testleri yapın dedim belki alerjisi vardır diye herşey yapıldı gerçekten de öyleymiş hicbirsey çıkmadı🤣🤣🤣şuan bebeğim 3 ay 6 günlük ve cildi pürüzsüz 2 aylıkken geçmişti
agns Ceyceyco kendi salyası yapıyor onu nemlendirici sürmelisin ve hep kuru kalmalı galiba salyası çok akıyor eki de azindaysa yanağa çeneye değiyor mühim bişey değil ama kuru kalsın ve gece krem sür
Woman35 Benim bebeğim de de vardı yeni doğduğunda Doktora sordum normal dedi Ama tabi yine doktorunuza sorun
Burcin1221 Merhaba normal canım oluyo öyle yenidoğan döneminde , yediğin birşey de tetiklemiş olabilir, ben balık yağı kullandığım zaman ertesi gün hemen çıkıyor yüzünde bebeğim 6 aylık oldu, sıkıntı yapma kendine geçiyor
Gizem_Uraz Evet benim bebegiminde var uzun süredir geçmedi mustelanın stelatopia kremini kullaniyorum çok iyi geliyor doktor tavsiyesi olmadan basladim sonra doktorumuza danistik kullanmamizda sakinca olmadigini soyledi umarim gecicidir. Ben surmeyi birktigimda tekrar cikiyor zor bi donem