Bebegim_97 kizlar bel ve kasiklarim agriyodu adete 8 gun var test yaptim negatif cikti dogru sonuc vermismifit
Grupyildizi Bebegim_97 bende fitil alip kullaniyim diyorum korkudan kullanamiyorum ya bise varsa die agrida zorluyor bir yandan
Bendenizsirine yusufarasmom söyle diyebiliriz yumurtlama sonrasi 7 10 gun arasi rahime yerleşiyor embriyo sonra beta degeri salgilaniyor sizce cikarmi ben size bunu sormak isterim ?
Bebegim_97 Bendenizsirine ama bu ay oyle bi iliskimiz olmadi 1 kere oldu kondomla ondada bosalma vs olmadi ama kasiklarom ve belim cok agriyo
yusufarasmom Bendenizsirine bilemem orasını.. benim bildiğim adet günün 10 gün geçtikten sonra testte çıkmazsa o zaman kan tahlili yapılır orda netleşir
Grupyildizi Bebegim_97 kasiklarim ve belim benimde cok agriyor bastirabiliyormusun kasiklarina canim dolgunluk hissi var bendede agriyor cok
Pnarferah Bebegim_97 evet benim de öyle çok ağrıdı ama farklı bi ağrı kasılıp gevşeme gibi çok kötüydü
mavilimorcicek41 Bebegim_97 üşütmüş olabilirsin 9 gün öncesinde test doğru sonuç vermez erken gebelik testlerinde en erken 6 gün diyo ki ondada %60 doğruluk payı oluyo
Bebegim_97 mavilimorcicek41 her ay psikolpjim alt ust geceb yun yikadim belim agridida kasiklarimami vuruyo aceba
Bebegim_97 Pnarferah ya korkutmayin benii suanlik gercekten istemiyorum bebwgim daha cok kucuk birde tasincaz ama bu ay dedigim gini 1 kere ilsiki oldu bosalma felab olmadi kondomla