Aysebrkr Kızımın dil bağı var 2 aylık oldu korkuyorum cerrahi işlemden basit bi işlem mi yarın götürücez hemen yaparlar mı tecrübesi olan varsa 🙏🏻
Utkucan Aysebrkr geç bile kalmışsın ilk günler bile kesiyorlar bekletme hiç çocuğu muayene esnasında kesiliyor dikiş kanama pansuman falan gerektirmiyor işlem sonrası hiçbir şey yok gibi devam edebilirsin iki saniyelik işlem abartmıyorum dakika sürmüyor
AselLina1 Aysebrkr bizim de var kızım 3 aylık ☺️ 3 doktora da gitmiş bulunduk hepside emmesinde sorun yoksa aldırmanıza gerek yok dedii ams ilerde konuşmasında sıkıntı olursa diye korkuyorum
Aysebrkr Utkucan yaa çok sevindim ya benim kızımda uzamış sarılık vardı onun geçmesini bekledik çok uyku hali vardı sapsarıydı ondan bekledik bu zamanı
Goktugalpsmom Utkucan bende çok korkuyorum stres oldum desem inanır mısınız? Süreç nasıl ilerliyor sıkıntı yaşar mıyız? ☺️
Goktugalpsmom Merhaba benim oğlum da 40 günlük sağlık ocağında aşı olurken ebe fark etti. Gittik hastaneye iki tüp kan alındı çocuk doktoru ve anestezi doktoruna götürdük onay verdiler bizde olacağız Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah hepimize. 🤲😍
Utkucan Aysebrkr hiç hiç gerek yoktu inan oğlumdada vardı uzamış sarılık 3. Ay sonu geçmişti ama çocuğun emmesinide etkiliyordu hiç ememiyordu hiç dili dışarı çıkmıyor yukarı kalkmıyordu en ileri derecesiymiş meğerse kesildi ve rahatladı o kadar kolay işlem ki beklemesemde olurmuş diyeceksiniz🤗 ilerde konuşmasında sorunda olmaz
Utkucan Goktugalpsmom inan hiç sıkıntı olacak birşey yok oğlumun 10 günlükken kesildi muayene odasına girdik doktor baktı bu kesilecek bir dakika odadan çıkar mısınız dedi çıktım bir dakika sonra gelin dedi oğlum uyuyordu sonra kesme sonrası uyumaya devam etti benşm oğlum ememiyordu hiç mesela kesildikten sonra direk memeye yapıştı çocuğum kesilme sonrası normal devam ettik acı çekme falan olmuyor orası kendi kendine iyileşiyor hiç bakmadım bir daha düşünün yani sadece o an kesildi bitti ama çocuk büyüyünce ameliyat şeklinde dikiş atılarak oluyor kısmen zor bekletmeyin nacizane tavsiyem anestezi falanda almadı hiç acı veren bir işlemde değil bu arada
Dilanygzzz Aysebrkr oğlum 5 aylıkken doktor fark etti kulak b.b doktoru ameliyathanede yaptın15 dk sürüyor dil atına sprey sıkıydılar kesiyorlar bir saat sonrada mamasını içti yalnız hijyenik olmasına önem verin ben özel hastanede yaptırdım yinede oğlum işlem yapıldığı zaman corona kaptı maalesef