Tanemduygu Hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz? Ben sormasam kimsecikler sormuyo dimi 😁 Ya kizim 15.5 aylik gece yatmadan formul mama iciyor ole uyuyor. Ve ben devam etmeyi dusunuyordum. Bu devam sutleri pinarin aptamilin filan kullanan varmi?
adaruzgar Tanemduygu merhaba ben oglumda çalışıyordum gunduz devam sütü gecede beni emdi sanirim yanlis hatirlamiyorsam 1.5 yaşından sonra verdim pinar devam süt
Denizmelisa Tanemduygu 14 aylık kızım ben mamayı bırakıyorum devam sütü değilde normal süt veriyorum arada mama arada süt veriyorum. Evdeki maması bitene kadar kullanıcam sonra daha almayıp normal süte devam edicem
Baharyildiz Tanemduygu Demeter sertifikalı olan devam sütlerini kullanmanızı tavsiye ederim. Yani üretimin her aşamasında organik ürünler kullanılıyor ve bu sertifika çok zor veriliyor. Turkiyede bildiğim kadarı ile bir tek holle markasında bu var. Ben onu kullanıyorum. Kötü tarafı her yerde satılmıyor ben ya internetten sipariş veriyorum ya da e bebekten.
mustafam4906 Merhaba. Devam sütü derken normal suya karıştırdığımız biberon maması mi yoksa normal süt mu
Tanemduygu Denizmelisa normal sut gunduz kahvLtida veriyorum bazen cok severek icmiyor zaten yogurt oeynir yiyor illa sut icmesine gerwk yokta bende gece sade sut vermek iatemiyorum bu devam sutlerini soyluyo arkadaslarim