uraskoo Diş ateşi kaça kadar çıkar 3 gündür 37,4 37,5 38 i hiç geçmedi bi anda 37ye düşüyo tekrar 7 aylık ve diş etkeri inanılmaz şişmiş vaziyette keyfi yerinde bebeğimin takip ediyorım calpol verdim. Dolven almama gerek var mı ekstra acaba
Omom uraskoo bu yazdığınız rakamlar için dolvene gerek yok. Diş ateşi böyle olur arada çıkar arada iner 37.5 pek geçmez. 38 olmaz yani
EsrasH uraskoo bizde aynı durumdayız 4 dışı şişmiş iki gündür atesimiz var ve cok huysuz ve durgun calpolu verince keyfi yerine geliyor başına vuruyor herhaal agrisi çünkü kafasına el surdutmuyo benim kızım
Nilunas uraskoo 4 diş çıkardı kzıım avuç içleri ve başı ateşlenirdi huysuzlanır elleri kulağına giderdi sadece ihtitaç duyduğumda calpol verdim hep işe yaradı
uraskoo Nilunas evet başı ateşleniyo vücut normal kafa ateşi 37,5 37,8 ama üatüne cıkmadı kulaktan baktıgımda böyle
Nilunas uraskoo ben aşırı bir ateş olmadıkça ölçmedim bakıyorum hem ateşi var hem huysuz calpol veriyorum dediğim gibi
Urasaydgn Bizimde iki gündür uykulardan inleyerek uyanıyor 6 aylık emmek istemiyor biberonla da dişlerini damaklarını kaşıyor dişlerinde şişlik yok ama beyazlıklar var ateşide normal ama ellerinin içi ve kafası normalden daha sıcak neler yapılır rahatlatmak için sürekli calpolde vermek istemiyorum uyuyabilsin diye