deletedmom719 nasıl tatlıdır şimdi o minnoş annesi bol bol öp kokla! 💕 bebeğin karanlık sıkışık bir dünyadan geldi; ışıklar, renkler, sesler, kocaman bir dünya elleri kolları bacakları bile yabancı şimdi ona bildiği tekşey var rahminle aynı kokan sütün! 💕 güvende hissetmek istediği her an o kokuyu duymak için meme istiyor annesi! O uzun uzun emmelerde sende bebeğini bol bol okşayıp rahatlatıcı bir ses tonuyla konuşup güvende olduğunu senin hep yanında olduğunu anlatırsan bu zamanı çok güzel bir şekikde atlatırsınız! Bende emzik vermeye karşı annelerdenim hiç vermedim hiçte sıkılmadım bu meme düşkünü halinden bir gün 8 saat memede kalmıştı ogünü unutamıyorum! Çok yoruldum zorlandım ama sabırla aramızdaki güven bağını sağlamlaştırdık. Diyaloğumuz etrafımdaki anne bebeklere göre çok farklı çok özel bu hali beni çok çok mutlu ediyor benim kızım 16 aylık olacak artık yakında! Allahım hepsine sağlık huzur versin inşallah! Allah bağışlasın! Buarada sütün yetiyordur. Ama emin olmak için çişli bezlerini kontrol et ağırlığını 40ı çıktıktan sonra günde bir paket margarin kadar olması gerekiyor. Günde 3 kere 1 tl büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Ayrıca bu dönem 40 45 gün sürüyor sonra zamsnla normale dönüyor sana güvendikçe seslere ışıklara alıştıkça.