Tuugche Merhaba sevgili anneler. Ben 25 gündür Doğum yaptım ve aşırı derecede terliyorum. Normalde çok terlemem yaz sıcaklarında da kararınca terlerim. Ama lohusalıkla ilgili mi bilmiyorum Doğumdan beri aşırı terliyorum.normal mi🤨
Milaninannesi Tuugche gayet normal Aralık ayı sonunda doğum yaptım ve her gün en az 5 kez üzerimi değiştiriyordum ilk defa ayak bileklerime kadar terlediğimi gördüm o zamanlar 😅 bu sıcaklarda dikkat edin su kaybını önlemek için bol bol sıvı tüketin 🙏🏻
Nesocan Tuugche ben terlemediğim için hastaneye gitmiştim şimdi Doğumdan sonra sular seller gibi terliyorum. Benimki geçmedi sadece azaldı canım
Nesocan Tuugche ben terlemediğim için hastaneye gitmiştim şimdi Doğumdan sonra sular seller gibi terliyorum. Benimki geçmedi sadece azaldı canım
Ebrcrkc Tuugche normalde bende terlemezdim yani hiç bilmezdim koltuk altimin islandigini ama doğumdan sonra vücudum değişti kızım 8 aylık ve hâlâ terliyorum sanırım kalıcı😕