Grupyildizi Mrb kizlar aadetime 2 gun var kasiklarim acayip agriyor baski var cok karnim sisti bi usuyorum bi terliyorum bu neyin nesi boyle yumurtaliklarim agriyor hic boyle olmazdi
Kuzeyataannesi Grupyildizi Canım Melisa çayı varsa iç, uyku yapar biraz ama banada oluyor arada, çok sancılı başlıyor adetim, stres kesinlikle bu, papatya yada Melisa çayı içersen çok rahatlarsın…
Grupyildizi Deletedmom5284 ay bilmiyorum karnim gocurduyo resmen cnm kasiklarim cok kotu baski bulanti var bi olsam rahatlasam bugun kizima vajinadan operasyon yapti doktor bi tuhaf oldum benim aklima geldikce acaba psikolojik gerginlikmi olustu acaba
hepbahar123 Grupyildizi rahatlatıcı çay iç cnm stresten olmuşsun sıcak seyler iç ayaklarina sicak su torbası ya da ütüyu kizdir havluya sar koy ayak altlarına . Corapsız gezme
Grupyildizi Kuzeyataannesi karnim gurulduyor stres oldugu belli cnm kixim vakinada. Operasyon gecirdi bugun ben etkilendim kendi organim bi tuhaf oldum aklima geldikce ondan oldu galiba
Grupyildizi hepbahar123 dimi kizimin vajinada kapalilik vardi bugun cok etkilendim kizima baktikca benim organim gerildi simdi sancim var karnim sisti
Grupyildizi hepbahar123 ay cnm bu baska agrim gecmedi kasiklarima dokunamiyom kesin enfeksiyon var doktoruma soyledim gel diyor fakat muayene 350 tl devlette sira yok napcam ya
EkiminAnnesi Grupyildizi canım geçmiş olsun gebelik şüphen var mı? Eğer varsa bitkisel bişeyler deneme önce emin olmakta fayda var. Enfeksiyon gibi de görünüyor.
Grupyildizi hepbahar123 akintim kotu yada kokulu degil seffaf idrarim ve dis gebital bolgem yaniyor araba olsa suanda acile giderim o dereceyim