6107 Kızım 10 aylık. 3 aylıkken meme reddi yaşadık ve maalesef doktor desteği almama rağmen memeyi bıraktı. Mamayla devam ettik. İnek sütü için 1 yaşını bekliyoruz fakat 10-11-12 aylıkken inek sütü veren oldu mu bebeklerine ? Kansızlık yapıyormuş sanırım
Eminos 6107 kuzenim ogluna verdi cocuk kansizlikla mucadele ediyor hep kansiz herseyin azi karar cogu zarar 1 yasindan sonra da kutu kutu icmesin 1 bardak ictigi cok yeter oglum 3,5 yas isterse veririm yoksa illede icain diye cabalamam
mustafayamaninannesi 6107 yani eski zamanlarda verirlermiş kansızlık yapar diyorlar 2 3 ay daha beklesen olmaz mı bu arada dr umuz 1 yaşında verin dedi hatta mamayı tamamen kesin ben mama inek sütü veriyorum kendi sütümde azdı sağarak besledim hep doğduğundan beri meme reddimiz vardı
Deletedmom5284 Benim 23 aylık hala vermedim pankeklerin yemeklerin içinden aldığı süt oluyor sadece, geçen kutuda meyveli süt aldık çok zırladı diye odur bi, sizde süt yerine yoğurt kefir peynir verebilirsiniz
Azraam Ben 6 aylıkken başladım doktor eşliğinde alerji olmadı kan ilacı + pekmez Eşliğinde düzenli devam ediyor um boyu gelişimi çok güzel