Ozzlemm7 Kızlar bebeğim dokuz aylık kafasında ara sıra konak oluyordu cildiyeye götürdüm konak diyor ectomix diye bir ilaç verdi kullanıyorum kullanirken geciyor ama kullanmayinca tekrar ediyor. Bende mustelanin atomik ciltler için aldim ama hala kızarıklık var böyle oluyor cildyeye tekrar gittim olabilir diyor korkulacak nirsey yok diyor doktor anlamadım gitti bu durumu yaşayan var mı? Varsa ne yapıyorlar yaptılar yardımcı olursanız sevinirim ![]https://resimyukle.io/r/zBNygF5g8j
kubramomm- Ozzlemm7 Biz hipokort kullandık yüzünde çıkıyordu çok vardı yuxunde ayda 5 gün sabah akşam hipokort kortizonlu krem kullandık bırakınca başlıyordu. Sonra tamamen kayboldu bitti. 1 yaşa kadar düzeliyor hepsi şuan tedavi amaçlı kremi kullanın . Kafanıza takmayın düzelir
Emir123ali Ozzlemm7 alerji testi yaptırdınız mı hiç benim oğlumu da vardı süt alerjisi çıkmıştı 4 aylıkken alerji maması kullandım 14 ayına kadar ve egzamalarımız geçmişti test temiz çıkna kadar kullandık mamayı emzirmeyi bırakmak zorunda kalmıştım diyet fayda etmemişti şükür 25 aylık kalmadı kan testi ile alerjisi olup olmadığı çıkıyor muhakkak yaptırın derim çok geçmiş olsun
Altayaaa Sut alerjisi olabilir mi ? Bizdede bitmeyen konak ve gaz şikayetiyle gittik Doktor sut alerjisi olalir dedi , çok geçmiş olsun bu ara oglum 11 aylık
Ozzlemm7 Altayaaa yani bilmiyorum sut alerjisi falan demedi doktor da konak diyince direk araştırıyorum ama birsey de bulamadım ek gıdalarda bir sorun olmadı sadece kafasının sol kısmında aynı yer sürekli Alerji testi yaptırdınız mi nasil oluyor nerden bildiniz yani Teşekkür ederim size de geçmiş olsun
Ozzlemm7 kubramomm- İnşallah ya gördükçe üzülüyorum dikkat ediyorum yine de anlamadım gitti bitmiyor yüzünde hiç yok xok şükür sadece sol tarafında kulağının orası o kadar bu kızarıklık sönüyor bu sefer kepek givi oluyir oralar
Ozzlemm7 Emir123ali çok teşekkür ederim bu test için normal çocuk doktoruna gittiğimizde yaptırabilir mi yada sağlık ocağında
Ozzlemm7 Emir123ali evet doktoruna randevu aldım inşallah yeşil yan dal aciyormuslar çarşamba gideceğim doktoruna inşallah sağ olun 🤲
Ozzlemm7 Ysmnsltg ya kusura bakmayın yeni gördüm bildirimi bakmamıştım. Kızım da doktor konak demişti ama bu tedavi yanlış olmuş meğerse mantarmis çok şükür doğru tedaviyle azaldı ama süreç hala devam ediyor