1289 melegim71 Dikkatini.cekecek başka bir alan oluşturun. Ben öyle yapıyorum sonra hayır bununla oynama , hayır diyorum öyle dedikçe yapasi geliyor daha çok dikkatini çekiyor
melegim71 1289 olusturyorim ama ben orda yokkende gidiyor neolacsksa boyle sıkılana kadar cekecez artik 😃😃
melegim71 Sontvbukucu evimde oyle devrilcdk birsey yok zaten bi tv var ama iste onida monte edemiyorim cok engellemekte istemiyorim busefer dahada dikkatini cekyor
ikiprensannesii2 https://ty.gl/8kagt2kcud Biz bu aparatı kullanıyoruz 5 aydır oğlum çok çekti ama sağlam bizde denedik düşer mi diye ama sıkıntı olmadı. Yasak ise bi bunu deneyin
melegim71 ikiprensannesii2 ay bu baya iyi cok cok tesekur ederim kesinlikle bunu alicam tam bizlik bu
Sontvbukucu melegim71 niye yasak olsun ki bizim de evimiz kira heryerini deldik valla cikarken bi alçı bi boya yapar temiz bırakırız diyoruz. Tavana çelik dübel atıp salincak bile astık. Ayrica yasak diye çocuğumun güvenliğinden olamam 🙄
melegim71 Sontvbukucu canim o sizin evsahibiniz iste tam altimda oturuyor bi ses duysa hemen sorar napabilirsin o eve mecbut katlaniyoruz kiralar malum yani
Laren melegim71 işte tek bırakamıyorum bende çünkü sürekli ayağa kalkmak istiyo düşebilir tehlikeli diye sürekli yanındayım 2 haftadır falan böyle bide tek kalmamaya başladı zorlanıyorum bakalım yürüyene kadar sürer heralde böyle
melegim71 Laren kizimda oyle emeklemeden once tirmanirdi simdi kendi gidiyor istedigi yere cikiyor misal oyalancak birsey gorse hemen iner ama ciktimmi tek kaldimmi gidiyor hemen
Sontvbukucu melegim71 ayyy hic çekilmez valla işiniz zor ama su üniteye sabitleme kemeri var e bebekte görmüştüm ondan bakabilirsiniz