UmayGmz Emzirirken midye yenmez diyor kızlar tatile çıktık yaşadıgım yer iç anadolu oldugu için midye güzel olmuyor e buralarda da güzel 3 gündür felan yiyorum bi araştırıyım dedim ve araştırdım yenmez diyor 🥹
Alnalprdha UmayGmz ya ben üst üste hamilelik emzirme yaşadım bekledim o kadar canım çekti ki geçen gün yedim ama abartmadan 3 4 tane 🙄
susunbebekuyuyo UmayGmz az önce 10 tane gömdüm uzun süredir yemiyordum resmen aşerdim bebeğim 9 aylık
UmayGmz Melek1921 ay bende çok severim 3 gün sonra dönücez burdaki gibi taze olmuyor şahsen ankaradada yiyorum kayseride de yok böyle lezzetli değil orda 1-2 tane anca yerim burda oturup 15 tane felan yiyorum
Asya1810 UmayGmz midye yenmez deniliyor malesef ama midye de kokorec v.b gidalar gibi her yerden alinarak yenmez.. bazi bilim insanlari midyenin sut arttirdiginin da altini ciziyor mesala.. asiriya kacmadan zarari olacagini sanmiyorum. Bundan dolayi bende tuketiyorum arada..
Nimetdogann UmayGmz ayyy valla bilmem zararlı mı değil mi ne kadar zararlı ama şöyle bi deniz kıyısında midye yemeyi özledim tatilde bol bol gömecem emziriyorum 😂🤦♀️
Asivemavi Neredeyse 1 .5 yıldır yiyemiyorum acayip özledim 😁 İstanbulda en son tanesi 50kuruştu devamlı aldıgımız kişi vardı eşimle iyi gömerdik doyana kadar ye gözümde canlandı o anlar… Bende hep korkmuşumdur yiyemedim ama 3-5 taneden bişi olmaz
Papatyamkuzum UmayGmz temiz olmadığı için yenilmiyor. Hamileyken de pek istenmiyor tüketilmesi. Muhtemelen hijyen kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ama abartılmadığı sürece herşey tüketilebilir değil mi? Ben İzmirliyim biz midyelerle büyüdük. Evet pis bişey ama çok lezzetli 😂😂