fetiye_durmaz Sütüm yetersiz oda yetmezmiş gibi oğlum sadece sol göğsumu emiyor SMA MAMA denedim alerji yaptı Bebelac mama denedim oda alerji yaptı çözüm su ile Pirinc unundan mama yaptım sadece iki defa aldı şimdi onuda yemek istemiyor ne yapmam lazım 😔
Nurselihiranur fetiye_durmaz cnm karnı tok olabilir büyüdüğü için çok çekiyo sütü kilosu çok iyi sütünün yetmediğini doktor mu söyledi?
Serapem fetiye_durmaz benim iki kızımda tek göğüs emdi kilo alimida normaldi ek gıdaya başladık bisey yediremedim yani hep bi yememezlik le uğraştım mama hiç vermedim ek gida da şöyle mis gibi yiyen evladım plmadi hiç taaaaaki büyük kizim memeyi bıraktı aradan 6 7 ay geçti ki güzel güzel yemeye başladı şuan 11 aylik kizim var o da ne yerse artık uğraşmıyorum çünkü bu yemek yedirme ya da acaba doymuyor mu düşüncesi ve uğraşları aşırı yıpratıcı o yüzden çok sıkıntı yapmayın ben ikisini de dediğim gibi mama olmadan tek göğüs emzirdim hala 11 aylik kizim sol göğsümü emer çokta estahli da değildir yapacak bisey yok saglik olsun kilo alimida normal se takilmayin
iremceren fetiye_durmaz doktor mı dedi zayıf dedi, persentil eğrisinde gelişimini gözlemledinz mi geri mi? Tek memeden emmesi sütün yetersizliği anlamına gelmez tek meme 24 ay emziren milyon anne var endişe etmeyin
fetiye_durmaz Serapem göğsumden çok az süt geliyor bugün izlenimi vardı hemşire kilo almadığını soyledi
Serapem fetiye_durmaz kilo alımı normal değilse reçeteli mamalar var alerji yaparsa ona göre bir yol belirler doktor siz ebe den sonra doktora danışın cNim çünkü kilo alımı önemli insallah doymaya başlar Allah sifa versin
Nurselihiranur fetiye_durmaz cnm ataktadır 3. Aydan sonrası çok zor bide memede uyuyosa acıkmaktan değil o kızım 7.5 aylık ek gıda alıyor tok biliyorum gene emiyo bi görsen koca insan gbi midesi rahatsız oluyo gak gak ses geliyo ama memede hala😂
iremceren fetiye_durmaz kilo alımı yoksa veya yok dneeck kadar azsa mama başlayın ama mamada alerji oluyosa doktorun ona göre reçeteli mama önermesi gerekebilir