minnosunannesi06 Kizlar beta hcg baktirdim sonucu cikmadihi icin eve gelmistim sonuc cikmis Beta hcg 151.07 cikmis sizce kac haftalik pembe leke tarzi kanamam oluyor bir duruyir bir basliyor korkuyorum
Bebegim_28 minnosunannesi06 beta hcg ye göre hafta belirlenmez.. Son adet tarihinizi baz almanız gerekiyor
Deniz09 minnosunannesi06 belki yerlesme kanamasidir ama doktrla gorusmen daha iyi olur ilac veya igne verebilir kanamadan dolayi
Denizfdn minnosunannesi06 4 buçuk 5 haftalık sonuca göre benimde öğrendiğimde o civardaydi Dr öle demişti son adet tarihinizi bilmiyorsaniz Dr keseye göre söyler zaten kaç haftalık olduğunu
Seda23Yusuf minnosunannesi06 mutlaka doktora gidin vakit kaybetmeden özele gifin devlet bakmiyosa Allah korusun belkide düşük yapiyosundur en azından kanamaya önlem alırlar
minnosunannesi06 Bebegim_28 adet gunum 4 gun gectikten sonra 4 gun bildigin adet kanamasi yasadim bilmiyoeum sastim
Bebegim_28 minnosunannesi06 gebelikte kanama yaşamak normal değil mutlaka bir doktora gitmen gerekir. Belki düşük yaptın..2 gün sonra tekrardan betaya baktır yükselme var mı diye
minnosunannesi06 Deniz09 ah kzum randevu bulunmuyor izmire misafirlige geldim acil bakmadi bile hastane aile hekimi beta bakti kanamam var diyoeum acil bana diyor bakamam acillik biseyin yok
Seymao Yerlesme kanamasi adet tarihinden 3 gun once oluyor genelde canim, seni korkutmak istemem ama suan 5 haftalik adet tarihine gore , ve beta biraz dusuk. Kimsayal gebelik yada düsük gibi birsey olabilir. Bence yarin bir doktora gorun mutlaka
minnosunannesi06 Seymao aşırı strese girdim suan bi bakiyorum kanama oluyor bakiyorum kesiliyor anlamadim
Seymao minnosunannesi06 hamileyim kanamam var dediginde acilde bakmiyorlar mi canim, kadin dogum acil varsa bulumdugin yerde mutlaka bakarlar
minnosunannesi06 Seymao ankaraya dondum kuzum izmirden dusuk yaptim parca kalmisti kurtaj yapilcakti ilacla dusurttuler 3 4 hftalik biseydi nasip 😒
Seymao minnosunannesi06 cok gecmis olsun canim , bende dis gebelik yasamistim cok zor. Ama diyorum dunyaya gelseydi belki sagliksiz olacakti bir engeli olacakti oylesi daha zordu. Herseyde var bir hayir
minnosunannesi06 Seymao cok tesekkur ederim canim saol aynen oyle piskolojik olarak insan cok yipraniyor