Masalmeva Kizlar bgun bi bayan onerdi burda kizim surekli bogaz enfeksiyonu felan oluyo ateside cok .bunu cocuk icin nasil kaynatip vermem lazim .2.5 yasinda kızım
Woody Masalmeva Dut kurusunu bilmiyorum ama zencefil iyi geliyor bogaza. Bir de umca damlayi arastirin
susunbebekuyuyo Masalmeva umca solüsyon çok iyi geliyor boğaz enfeksiyonuna karadut hazır mevsimi bol bol yedirin iyi gelir boğaz zencefil bal limon iyi gelir
AnnaKurt Masalmeva Kaynanam sürekli yapar bize. Dut kurusunu yıka bir tur sonra cezvede 1 bardak suyla yani üstünü geçecek kadar kaynat. Kokusu çıkınca süz ılık içir
Masalmeva Woody ne icin bu damla cnm surekli bogazi kizariyor cocugumun antibiyotik vermediler bu sfr surekli iciyor cunku ama onu icmedimide atesi inmiyor
Woody Masalmeva hasta olacak gibiyken verirseniz bogaz enfeksiyonu vs önlüyor. Ben hastalik durumunda agirlikli bunu kullanıyorum
Masalmeva Woody ayy cok sagol cnm eczaneye gidince bi sorup aliyim .inan 1 seneyi gecti cocuk 13 sise antibiyotik kullandi.surekli kulak bogz enfeksiyonu oluyo
Woody Masalmeva aaa detaylı arastirildi mi? Kizim da oyleydi.. 2. Sise antibiyotikte alerji nedeniyle enfeksiyon olduğu ortaya çıktı Kesinlikle normal değil. Farkli bir doktora goturun
susunbebekuyuyo Masalmeva olmaz doktorunuza eczacınıza danışın yinede bize kendi çocuk doktorumuz verdi içinde çok eser miktarda alkol var içindeki bitkinin özünü alkolle çıkartabiliyorlarmış sadece
Masalmeva AnnaKurt bi zarari olmaz demi cnm 2.5 yasinda bi bardakmi icermem lazim olk defa vercem cunku.kurusunu yesin dedim ama yemiyor inat
Masalmeva AnnaKurt tm cnm😂kusura bakma ben brz takintiliyim artik pskoljim bozuldu kizimk dusunmkten bide igneyle olan bi cocuk ona bsey olck dye her seyi bole arastiriyorum
Masalmeva AnnaKurt inslh cnm.Allah evltlarimizi korusun ne zorliklarla buyutuyoruz gozlerine bakiyoruz