Deletedmom55 Kızlar selam yardıma ihtiyacım var bebeğim 14 günlük sezaryen Doğum yaptım tam koyulaşmadı daha sütüm yeterli değil 4 saatte 1 30 cc mama veriyorum ama doymuyor ya da bana öyle geliyor az mı sizce
z_eynep Deletedmom55 14 günlğk bebek için 130 cc biraz fazla gibi geldi bana rahatsız ediyo olabilir bide aralarda emzirmiyosan 4 saat de uzun bi çocuk dr a başvursn kilo takibine göre yönlendirir seni aslında
S_seylek60 Deletedmom55 canım ben de ayni durumdaydim sutum 4.gun geldi 4 gun 2 saatte bir 30 cc mama dedi doktorumuz
Fgndmn Deletedmom55 14 günlüksünüz daha ne kadar emzirirseniz o kadar süt kanalınız açılır ve artar sütüm yok demeyin tecrübe edindiğim için söylüyorum
Deletedmom55 RuzgarEdisMom ya emiyor ama sanırım sütüm az ancak pompaylamı anlarım sağarak sütüm olup olmadığını
yelizz benimde 13 günlük bebegim emziriyorum sonrası 5 dk bekleyip gazını alayim diyorum ama çok kusuyor bu normal mi ? Doyuyor mu bilmiyorum
RuzgarEdisMom Deletedmom55 pompayla bebegin emmesinden daha az gelir bu defa sütümmü yok psikolojisi oluyor bezlerini takip edin cis kaka yapiyorsa günde 7 8 bez degisiyorsa doyuyordur en iyi kilo alimindan anlasilir
Tambiranne Deletedmom55 benim bebeğimde 13 günlük ama ben 3 saatte bir 60 cc mama veriyorum dr verebilirsin dedi sağdığımda sütüm 30 cc ancak geliyor oda yetmiyor aç kalıyor ne yapacağımı şaşırdım bende
z_eynep Deletedmom55 aslında kilo alımı geri olduğunda hemen öneriyolar mama sen biraz kendine güven anne sütü az gibi görünür ama bebek çeker emerken
Tambiranne Benim bebeğimde 13 günlük sağıyorum sütüm en fazla 30 cc geliyor hiç emzirmezsem 3 saatte bir 60 cc mama veriyorum Dr verebilirsin dedi emzirirsem üzerine 30 cc mama veriyorum doymuyor çünkü
RuzgarEdisMom Deletedmom55 bebeklerin tek refleksi o şuanda araniyor olması aç oldugu anlamina gelmiyor