Oglumm_ Napıcam kızlar yardım edin yaklaşık iki gündür bi türlü tutmuyo memeyi, görünce çığlık atmaya başlıyor napmam lazım sizce meme reddi yaşıyorum
Edanur000 Oglumm_ gazı olabilir mi. 2 hafta önce gaz sorunu yaşadık kızımla. Gazdan dolayı almıyordu memeyi ve ağlıyordu
Aselzumra23 Oglumm_ 8. Hafta atağnda meme reddi olabiliyormuş bizde bu şekildeyiz şekilden şekile giriyorm emzirmek için çok acikmadan emzirmeye çalışıyorum
Denizfdn Oglumm_ duşta deneyin uyku halinde deneyin buz sürün memenize uzanarak deneyin ayakta pispisliyarak vermeyi deneyin pes etmeyin geçici bı durum
Oglumm_ Edanur000 olabilir gazlı bi bebek ama hiç bir şekilde almıyo ve şiddetli bi şekilde ağlamaya başlıyo memeyi görünce
Duygu_turan25 Bende geçen hafta aynı durumdaydım gün boyu aç kaldı yine de almadı meğerse damağında aft Tarzı yara çıkmış ağlarken gördüm pamukçuk da olmuş damaklarında ondan almamış. Sizde bi kontrol edin isterseniz
Aselzumra23 Oglumm_ sakinleştirin tekrar deneyin ağlarken meme verilirse sonrasında tamamen reddediyormus Allah bize sabır ve kolaylık versin
Oglumm_ Aselzumra23 ayy çok kötü oluyorum o öyle ağlayınca yaa zaten vermede ısrarcı olunca daha beter ağlıyo bırakıyorum hemen susturmaya çalışıyorum umarım geçer bu süreç, çok zor gerçekten
LohusaCicegi Oglumm_ Allah kolaylık versin canım. Bizde 3. Aydayız ve tekrar yaşıyorum aynı şeyi. 2. Ayda da yaşamıştım fakat kısa sürmüştü şuan çok zorlanıyorum çünkü biberonda kullanıyor korkuyorum beni bırakır diye 🤦🏻♀️