Canan19 Merhaba kizim 4,5 aylik 2 gundur geceleri hic cisini yapmiyor uyusunda emziriyorum ama yine yapmiyor. Gun icinde bezi hic dolmuyor 3cisli 1 kakali bez anca aliyorum. Emmeside iyi sık sık emziriyorum ne yapmam lazim lutfen yardimci olun
HKyhn Canan19 bu hafta bende de aynı sorun oldu. Havalar çok sıcak olduğu için terleme ile atıyorlar. Doktor öyle dedi. Bol sıvı ver dedi. Bende su meyvesuyu veriyorum
Canan19 HKyhn suda verdim sicak diye ona ragmen degismedi daha fazla su vermem lazim ozaman tesekkur ederim
HKyhn Canan19 aynen aynen. Bende veriyorum diyordum ama yeterli değilmiş. Doktor biz bile o kadar su içmemİze rağmen günde üç dört kez gidiyoruz dedi
Canan19 HKyhn doktor dogru soylemis😊 bebek olunca insan korkuyor her emzirmeden sonra mi versem.siz nasil yapiyorsunuz
HKyhn Canan19 ben ek gıdaya başladım. Bişeyler yedirdikten sonra veriyorum. Yada dışarıya çıktığımızda çok terliyo o zaman veriyorum. Öyle aklıma geldikçe teklif ediyorum
Canan19 HKyhn ek gidaya baslamak.istiyorum.azar azar wrkem diye cesaret edemiyorum bir iki gun duzenli su veriyim bakalim sonucu ne olcak olmadi doktora gideriz