Gamzeliz Kızlar bebegim 5ay 20 günlük , yürütece koysam mı koymasam mı çok kararsızım , birde doktor önermiyor diyenleri duyuyorum peki nasıl yürümeyi ögrenicek ?
hayalperest_ Gamzeliz 5 ay 3 günlük bebeğim ben koymayı düşünüyorum tutamıyorum hareket istiyor yürüyecek gibi enerjisini atsın diye 15 dk koyacağım kendi fikrim doktora falan sormadım
cylnchngr Gamzeliz bende şurda bekliyim bendede o kriz var şuanda alsammı almasammı kararsızım ama ben iki yiğenimden biliyorum çok kullanışlı olmuşlardı annede rahat ediyor bu durumda bebekte mutlu oluyor gez babam gez valla ben alırım herhalde az biraz daha zaman geçsin
AlyaBaby Gamzeliz bence gerek yok doktorlarda önermiyor o kendı yurucek zaten cnm ilk ayaga kalkıcak koltuklara tutunarak sıralıcak sonra bi bakmısın yürümüş 🤗
cylnchngr Hvvhzl benim yiğenlerim tabiricaizse akşama kadar içindeydiler yaşını beklemeden yürüdüler ben yürüteçi kötülüyolar ama bebekle alakalı bence bizde yürüteçte büyüdük milyontane resmim var
Busra16 hayalperest_ canım benim doktorum 7. Ayda başlayabilirsin dedi kalça kasları anca kuvvetleniyormuş aldık yürüteci kenarda duruyor 1 ay sonra inşallah 😃 arasıra üzerindeki oyuncaklar la oyalansın diye bırakıyorum kısa süre bizim ki daha adım atmayı bilmiyor 😬
hayalperest_ Busra16 çok koymam zaten bi deniycen bakalım sevecek mi üstünde duracak mı erken olduğunun farkındayım da bi şeylerle oyalamam gerekiyor cabuk sıkılıyor
Ejderhahavva Gamzeliz gün içinde 30 dk falan koyabilirsiniz ben koyuyordum o zamanlar şimdi 10 buçuk aylık yaklaşık 1 aydır istemiyor binmeyi peşimde emekleyip duruyor 🤣
Elvn94 Gamzeliz annemz bizi koymus yurutece hc biside olmams bn kizimi yurutece koymayi dusunuyom bian oncr gelsn yurutec zamani 2 bck aylgz daha
Deletedmom115 Gamzeliz Yürümeyi yürüteçle öğrenmeyecek sadece yürüteç kullanmayan bebekte gayet güzel yürümeyi öğrenir. O yüzden almak istersen aktivite olarak alabilirsin ama en az 6. Ayında olsun bence.