Brglbray Bebeğim dün ve bugün kokulu bi şekilde kusuyor kusması bazen hafif sulu bazense çökelek tarzı normal mi sizce endişe etmeli miyim kokulu kusuyor olması telaşlandırdı beni
Karen Brglbray canım ben doktora çok kustuğunu söylediğimde çökelekli mi kusuyor diye sormuştu bazen idrar yolu enfeksiyonu belirtisi olabiliyormuş tabi bu bir ihtimal sürekli öyle kusarsa bi doktoruna danışmalısın bence
Babyboy Brglbray benim bebeğim de beş gündür her mamadan sonra fışkırarak kusuyor umarım kötü bir sebebi yoktur
Brglbray tgc bilmiyorum ki evde bile iki kat giydiriyorum sıcak tutuyorum sarıp sarmalıyorum kısacası 😒
Ozlemerve Kızım 5 haftalık ve kusuyor..sürekli emdiği için fazlasını attığını düşünüyorum..birde genelde kakasını yapmak için ıkınırken kusuyor..sanırım çok zorlamaktan oluyor..
Brglbray [bilinmeyen] bugün ilk defa böyle oldu 45 günlük oğlum reflü sonradan oluşabiliyor mu? Bilginiz var mı bu durumla ilgili
Brglbray Karen çok teşekkür ederim bugün bi kaç kez üst üste kustu normal zaman da bir günde bir veya iki kere bazende kusmazdı. Takibe alayım devam ederse doktora gideyim. Ateşini falan da ölçtüm üşttüm mü hasta mı diye ama ateşi de yok 😒
Karen Brglbray rica ederim belkide hiçbirşeyi yoktur ama daha çok küçükler olma ihtimaline karşı dikkatli olmak gerek
Sgmzseda Babyboy gazdan olabilir benim bebeğim de öyleydi doktora götürdüm midede birşey çıkmadı gazdan dedi şuna 2 buçuk aylık hala kusuo
Slalaylau İki gündür benim de kızım çok kusuyor bazen sulu bazen kesilmiş süt gibi çok huzursuz yüzünü ekşitiyor ağzında bişey var gibi ağzını oynatıyor falan reflü mü acaba 😞 sağlık ocağındaki aile hekimi anlar mı reflü olup olmadığını sizce?
Zeynebinannesi [bilinmeyen] bizde aynı sıkıntıdayız. Ana kucagı puset degıl mı, oyleyse bende oba koyayım..
Sevda6767 [bilinmeyen] benimki de çok çok cooook kusuyo :) her emzirmeden sonra kusuyor. İki farklı çocuk doktoru normal reflü kilo kaybı olmadığı sürece ilaç tavsiye etmiyorum dedi. Tabii anne yüreği dayanır mı çocuk gastroya götürdük dayadı ilaçları bi işe de yaramadı bıraktık artık saldım çayıra :)
Sevda6767 [bilinmeyen] bebeğin kaç aylik canm. Benimki iki aylık. Yatağı eğim vermek için uygun değil yastık kullanıyorum işe yaramıyor. Uyanır uyanmaz kusuyo. Her emmeden sonra kusuyor. Kusuyor da kusuyor. Kafayı yicem neredeyse. Sen nasıl baş ediyorsun? Aptamil ar ya da thichener tarzı şeyler işe yarar mı acaba?? Emzik kullanıyorum da ne kadar faydası oluyo bilmiyorum :(