Asatk-28 Kızlar merhaba bebeğim 3 ay 24 günlük yaklaşık 2 haftadır mamayı ağzına verince ağlamaya başlıyor yemiyor. Bu arada beni emmiyor sadece mama devam ediyoruz. Yani biberon aldım mama değiştirdim ama banamısın demiyor bu durumu yaşayan var mı?
Asatk-28 Papatya2636 çok zor yemeyince ya ağlıyorum artık ben acıkıyor istiyor yapıyorum bu sefer yemiyor
Carriebradshaw Asatk-28 merhaba. Çözüm bulabildiniz mi mama yememe durumuna. Düzeldi mi acaba. Üç aylık ikiz bebeklerim aynı durumda. Emmiyorlardı zaten. Üç haftadır mama da yemiyorlar o kadar yıprandım ki 😪
Asatk-28 Carriebradshaw çözüm bulamadım tabiki sadece kendi istediğinde vermeye çalıştım asla zorlamadım ve 4. Ay atağını yaşadık galiba ama şu an düzeliyor yavaş yavaş çok şükür
Carriebradshaw Asatk-28 zamanla düzeleceğini umut ediyorum bende. Şu an çok küçükler, mamadan başka alternatif olmayınca çok zor oluyor ama sabırlı olmak lazım 😔
Asatk-28 Carriebradshaw sabrın sonu selamettir inşallah bir an önce düzelirler 🙏 sen umudunu kaybetme. İkisi de kız mı
Carriebradshaw Asatk-28 inşallah 🙏🏻😌çok moralim bozuluyor artık bir ayı geçti. Biri kız biri erkek bebeklerim.
Mommy38 Kızım 3 aylık ve aynı durumu yaşıyoruz ne yazık ki.. mamayı mı sevmedi acaba diye sütümü sağıp verdim ama asla biberonu emmiyor lansinoh anne göğüs uyumlu biberonu önerdiler bugün onu deneyeceğim umarım tutar..
Asatk-28 Mommy38 bende 3.5 aylıkken başlamıştı bu durum ve 1.5 ay yaşadım yavaş yavaş toparlıyor. Umarım işe yarar. Ben bibs biberon almıştım anne göğüs ucu gibi yumuşak ilk baş reddetti ama sonradan yavaş yavaş aldı
Birbey Ay atağı saolsun uykudayken mama alıyor sadece bizimki onun dışında aslaaa 200 gr almış 5. Ayımıza girmek üzereyiz artık inşallah biter ek gıdaya başlıcaz yoksa bizde
Asatk-28 Carriebradshaw sabır sabır 🙏 ay maşallah allahım bağışlasın inşallah sağlıklı bir ömürleri olur 🙏