28durum 2 aylık kızım var. Sütüm yetersiz olduğu için günde ⅔ kere mama veriyorum. Aptamil kullanıyorum ama kuzenim bebelac önerdi. Aptamil daha şekerli gibiymiş. Bide kızım kakasını yaparken çok zorlanıyor. Mamadan kaynaklı mı acaba 👀👀👀
Balbocugu 28durum evet mamadan bizi mahvetti Aptamil çok zorlandı yaparken bebelac gold a geçtik düzeldi şükür
hemsireemom 28durum aptamil pronutra kullanıyorum doğduğundan beri biz biz sorun yaşamadık fakat her bebekte bir olmayabilir tabi
Azraada58 28durum evet mamadan aptamil pişmanlık ben devam sütünü kullandım conformil kullandım yine gaz yaptı hipp kullandım goat kullandım en iyisi sma comfort oldu sindirimi kolaylaştıran mamaymış eczanedelerde var bi tek
Mizmizmyrtle 28durum doğduğundan beri aptamil kullanıyorum 9 aylık şuan hiç bir sorun yaşamadım ne gaz ne kabızlık bir kere bile 🤷🏻♀️ Her mama her çocuğa yaramıyor bu bi gerçek deneyerek biraz bulmanız gerekli mesela aptamilden önce bebelac denedim bilmediğimden Allah’ım çocuk gazdan mahvoldu aptamile geçtik 9 aydır sıkıntısız severek içiyor ☺️
Zumra343 Benim doktorum aptamil prosyneo yu önerdi doğduğundan beri onu kullanıyoruz herhangi bi sorun yaşamadık fakat tadı biraz acımsı her bebek içmiyor
kaderimdebudamivardi 28durum bebelac/humana kullanıyorum humana daha iyi bebelağa göre şekersiz cünkü bebelacta biraz şeker var her mama aptamilden iyidir şeker deposu resmen aptamil
iremceren 28durum aptamil çok tercih edilir bebekler sever ama maalesef kabızlık, kusma gibi şeylerde yapabilir evet şeker oranı yüksek Bebek kabul ederse değişiklik yapabilirsnz
Sesa21 Biz sma kullanıyoruz kabızlık yapmadı confort olan daha iyi gelebilir size doktorunuza da sorun…
Papatyamkuzum 28durum bebelac daha şekerli diye duymuştum ben. Kızıma aptamil kullanıyorum. Sma da kullandım son zamanlarda istemedi. Aptamilden memnunum. Aptamil ve sma kilo aldırıyor diyorlar. Benim kızım sürekli mamayla besleniyor. Kakayla alakalı sorunumuz olmadı çok şükür.