Gizem1349 Anneler bebeyi alt cene geriligi olan varmı varsa nasıl tedavi ediyosunuz hangi bolume gittini yardımcı olurmusunu
Gryffindor Gizem1349 Düzenleyip tekrar yazın isterseniz tam anlamadım. Alt çene geriliği falan mı demek istediniz
Linosh Gizem1349 yapısal olarak alt çenesi geride sanirim bir sıkıntı olmaz sanıyorum bilgim yok ama doktor mu farketti
Elanil Gizem1349 merhaba benimde bebegimde alt cene geriligi var gibi. Siz bununla ilgili tedavi amacli bir sey yaptiniz mi? Bizdeki durum sanki ust cene onde alt cenede ondan sebep geride kalmis gibi.bendrle bir ortodonti dr.goturek istiyorum ama.
Gizem1349 midekoruyucu altcene geriligi var dediler bende bişey anlamadım napcamıda bilmiyorum kap ve kardolojiye verdiler randovu dusuremiyorum
midekoruyucu Gizem1349 salık da yazınca anlayamadım ben de. Bilgim yok benim de üstte kalsın, umarım önemli birşey değildir. Geçmiş olsun
Gryffindor Gizem1349 Başlığı alt çene geriliği olarak düzeltin daha faydalı olur. Benzer şeyi yaşayanlar görür. Geçmiş olsun üstte kalsın postunuz