incitanem0302 Kızlar bebeğimin ensesinde hu doğum lekesi vardı doğduğundan beri daha az belirgindi. Şimdi baya kızarmış büyümüş normal mi acaba?
Smy16 incitanem0302 2 bebegimin ikisindede var ara ara azalıyo ara ara kırmızılaşıyo normal yani sıcaklarda kırmızılaşıyo diye düşünüyorum ben
minnosumlaberaber incitanem0302 aynen orda o şekilde bizde de var bizim dr umuz da normal dedi zamanla azaladabilir dedi
susunbebekuyuyo incitanem0302 benim kızlarımda da var :) hatta birinin iki kaşının ortasında da var ağlayınca daha çok belli oluyor bişeycik olmaz
incitanem0302 susunbebekuyuyo aynen benim kızımın bunun dışında 3 tane daha var göz kapaklarında ,iki kaşının ortasında ve kafasının tepesinde. Diğerleri bu kadar belirgin değil
ssari1903 incitanem0302 aynısı bizdedw var 6 aylık olduk geçmedi. Hep orasını öpüyorım niyeyse 😀 geçmezse geçmesinn her zaman tatlılar zaten :)
susunbebekuyuyo incitanem0302 aynı yerler büyük kızımda kaş arası kafanının en tepesinde minik bir noktacık ensesinde küçük kızımda sadece ensesinde var büyüdükçe açılacak dedi dr şuan 33 aylık hala aynı kaşının ortasında ki ağladığında daha çok belli oluyor
Balkupum2505 incitanem0302 aaaa aynisi oglumda var birde iki kasinin ortasinda vardi doktor ensesi gecer kasindaki kalir demisti tam tersi oldu 😀 ensedeki aglayinca sicaklayinca cok belirginlesiyo kasinin ortasindakide ayni sekilde aglayinca falan tam belli oluyo
birprensannesi0208 incitanem0302 bizdede var aynısıı 🥰 belindede balık gibi bi doğum lekesi var seviyorum iyikide var 🥰
tenceretavakuskana incitanem0302 bende de var 😂ensemde tam saclarımın ıcınde bozuk para kadar buyuklugu ancadır bı zararını gormedım ben 😂