Oğlum 5ay 15gunluk bugün kendim besiginde uyutmaya çalıştım. Önceden emzirdikten sonra kucagimda zıp zıp uyuyodu sonra ayağıma alıyordum o şekil uyuyordu. Havalar ısınınca yatagimixda uzanarak b yandan emerek uyutmaya alıştırdım 3gun sürdü alışması ama memede olduğu için ağlamıyordu. Bugün uyku saati gelince yatagina yatirdim besigine pis pis sesiyle uyur normalde onu açtım beşikte dondu durdu ilk karışmadm uyku geldikçe aglamaya başladı kucağıma aldım sakinleştirip geri yatirdim sonra ağlamaya baslayinca karnini zivazlayarak şarkı söyledim baya sakinlesti uykusunun üzerinden yarım saat gecmis olundu bu aralikta sonra gözleri iyice kızardı bianda aglamaya başladı gözleri kapalı ağlıyordu almicaktim ama dayanamadim sonra yatağimiza uzandik yine emerek 3 4dk içinde uyudu.
Geceleri yanımda emerek uyuduğu için ben rahat uyuyamıyorum hep ezicem korkusu oluyo. Zıp zıp yaptığımız zaman yine besiginde uyuyodu 2 saatte b emmeye kalkıyodu sadece smdi sadece yanımda yatmak ve meme ağzından cikcikta geri meme istiyo. Napcagimi şaşırdım.
Öneriniz var m,? Uzmandan uyku eğitimi için maddi durumumuz yok