Nisan ayının sonlarında 82 kilo ile başladım serüvenime.Yıllardır yani 2 çocukla birlikte gittikçe artan kilom ve beraberinde gelen kolesterol yüksekliği, çarpıntı beni çok etkilemeye başlayınca, dur dedim kendime.Dur daha fazla bu kötülüğü kendine yapma.. Bitmek bilmeyen yeme istekleri, hareketsiz yaşam beni iyice mahvetmeye başlamıştı çünkü. En son arkadaşımın kızının doğum gününde bir foto çekildim. Ve o fotoyu görünce dünyam başıma yıkılmıştı. Kendimi tanıyamadım. Gıdı bölgem göğüs kafesimle birleşmişti resmen . O fotoğrafı sakladım, ertesi gün diyete başladım. İlk hafta çok aşırı zorlandım pes etmedim. Sabahları yumurta peynir zeytin salatalık domates gibi klasik bir kahvaltı yaptım. Öğlenleri ara öğün olarak ayran yada kefir içtim, bir porsiyon da meyve. Günde 3 litre su, Akşamları evde ne piştiyse 7 yemek kaşığı kadar yedim yanında bol salata ve az pilavla.ekmek yemedim, gece atağım geldiğinde 1 adet yeşil elma yedim yada tarçınlı süt içtim krizimi engelledi. 2 çocukla yürüyüşe ve spora gitmek imkansız olduğu için, evde leslie yaptım, oryantal oynadım halen de devam ediyorum. 1 aylık G5 masajına gittim hiçbir etkisi olmadı bu arada. Gittiğim davetlere karnım tok gittim hep. Karşı tarafın saygı göstermesini istedim çünkü bu karar çok zor veriliyor ve mücadele etmem gereken kilom var.
Bu şekilde 2 ay gibi bir süreden sonra bugün tartıda 74 kiloyu gördüm. O kadar sevindim ve ağladım ki… Koyduğum hedef 16 kiloydu. Yarısını verince bile özgüvenim yerine geldi. Halen devam ediyorum. Kalan 8 kilo inşallah gidecek. Haftada bir istediğim şeyi mesela çikolata vs gibi ölçülü bir şekilde yiyorum, kaçmıyorum, kendimi zora sokmuyorum çünkü biliyorum ki yasaklar herzaman tatlı gelir. Oyüzden nasıl rahat ediyorsam öyle devam ediyorum kızlar. Çok mutluyum. Bunu sizinle paylaşmak istedim🙏🙏🥰