EdaEla23 Merhaba Arkadaşlar🙋🏻♀️ kızım tam 20 aylık oldu. Mama meme baba dede del git hade gibi kelimelerimiz var arada anne diyordu onu bu ara çok sık söylemiyor. Bazen elinde birşey varsa onu verirken al da diyor. Dede gel yeni söylemeye başladı. . Burnunu göster deriz gösterir. Bazen söylediğimiz kelimeleri de tekrar ediyor yazık taze gibi. Sizde durumlar nasıl onu m. Ettim. 😊
Balkupum2505 EdaEla23 o aylarda oglumda öyleydi 2 yasina girince yani son 1 aydir baya baya ilerledi konusmasi hatta 2li cumleler söylüyo anne gel anne git anne mama gibi merak etmeyin oda acilacaktir 😊
kubra2608 EdaEla23 18.5 aylık benimki de.Su,top,attım,bitti,baba,dede,abovvv,miyav,kedi,cikcik bunları söylüyor 😊
Med EdaEla23 ben cok konuşuyorum kızımla herseyin adını rengini sayısını söylüyorum, mesela su verirken al suyunu iç diyorum, su içmek istediği zaman su iç diyor 😂
Aseliiimmm EdaEla23 her bebeğin gelişimi farklı. 19 aylık kızım anne gel baba gel gibi kelimeleri birleştiriyor. Renkleri söylüyor Sayıları sayıyor 1 den 10 kadar atlayarak tabıkı Hayvan sesleri yapıyor Ne dersem tekrar ediyor her seyı söylüyorum öğretiyorum
Yademveannesi Her çocuk farklı benim kızım da 20 aylık. Masal anlatoyor. Yaşadığı bir olayı yarım yamalak da olsa anlatıyor. 10 a kadar İngilizce sayıyor. Bir sürü ninni ve şarkı söylüyor. Dil gelişimi sanırım en baskın yönü şu anda.😊
2maviboncuk EdaEla23 Hemen hemen aynı bizde 20aylığız tam bugün bizde bir aydır çift kelimeye geçtik anne gel anne al anne aç gibi en çok bişey söyleyip anlamayınca nee diyo bayılıyorum bu aylarda çok tatlı oluyorlar 😍