Kızlar merhaba daha öncede post açmıştım ama fark ettim ki herkes bu durumdan şikayetçi ama tecrübe yok oyüzden hemen sizede yazmak istedim.. İlk doğumum normaldi minik bir ayva göbeğim kalmıştı tekrar hamile kaldım ve bu sefer sezaryen oldum resmen aynaya bakmıyordum kendimden tiksinir hale geldim hem çatlaklar hem simitler hem göbek aşırı mutsuzdum.. Şuan tam 37 günlüğüz YAMUNA korse aldım ve kesinliklee alınn aldırınn diyorum 🥳 Takmadan önce belimi ölçtük 92cm 😱 taktıktan sonra korse üstümde ölçtüm 86cm 🥳 M beden tişörtlerim oluyordu ama simitler göbek gözüktüğü için asla giymiyordum hemen koştum denedim ve okadar güzel olduki ince bel simitsiz göbeksiz bir duruş sabahtan beri resmen dans ediyorum mutluluktan❤️ İlk takarken annem yardım etti yatarak taktım ilk 3 kopça zorladı sonrasını kendim taktım bir iki güne alışır elim işlerimi rahatlıkla yapıyorum sadece dik duruyorsunuz hep ben oldum olası dik durrurdum zaten oyüzden o beni yormadı duruş bozuklukları içinde gayet iyi anlayacağınız ben L beden aldım bu ölçüye siz yine ölçerek kendinizi alın ama kesinlikle alın aynaya mutlu bakmak çok güzel ❤️