sedanne Bebegim9 aylık oldu kontrolde hiç kilo alımı olmadigini boy uzamasını da az miktard aoldugu söyledi. 8kilo şu an diş çıkarma süreci etkilemiş die düşünüyoruz ama ne yapmalı ne yedirmeliyim.
Flower123 sedanne benim oğlum da tam 9 aylık yerinde sayıyor 2 aydır birazdan gidicez randevumuz var hepsini sorucam bakalım. İştahı da genel olarak iyi ama almıyor 8 kilo
cikolatahurma sedanne bizde 9 aylığızz bizimde kilo alımı yavaşladı hem çok hareketli hem de diş dönemidir diye üzülmeyin bence. Kahvaltı da yemekte ara öğünlerde neler veriyorsunuz daha çok kalorili kilo yapıcı sağlıklı şeyler araştırın belki işe yarar
sedanne Flower123 sizin doktorunuzun söylediklerini De söylermisiniz. Yani birden niye böyle kilo alımı durur zayıflar ki yani anlamiyorum. Emiyor tamam ek gıdaya başladığımızdan beri iştahlı değil ama iyi kötü yiyor yani hiç mi bişey yaramıyor
Kbrburk Tuzu kuru olan yazmıyor çoğunlukla denk geldim kendimi yırttım burda birsuru post açtım gecen
Daphnethebird Biz de10 ayligiz, nerdeyse 11 olacak kızım ve 8 kiloyuz.Bezleri boş bu ara ve ek gıda da almıyor dişten diye kendimi teselli ediyorum ama çok üzülüyorum. :(