Hdsjsis Bebeğimin yatmaktan dolayı kafasında biraz eğrilik görüyorum.diger tarafa yatırmaya çalıştıkça yine aynı yöne çeviriyor başını.napabilirim nasıl bu egriligi düzeltebilirim başına gelen var mı
Esraaa55 Hdsjsis ay benımkıde sürekli sırt üstü yatmaktan kafasının arkası düzleşti saga sola cevırıyorum ama yıne sırtüstü pozıyonuna dönüyo bende yastıkla desteklıyorum ama insallah düzelir 2ay 20 günlük
ecmel35 Düz kafa yastıkları var. Alıp kullanabilirsiniz. Yada başının etrafını normal yastıkla destekle. Küçük oldukları için hemen toparlar zaten
Hdsjsis ecmel35 cevresinde yastığı fln kabul etmiyor bunalıyor.duz kafa yastığı ise yarar mı o eğrilik düzelir mi acaba bende öyle düşünmüştüm
Hdsjsis Esraaa55 istediklerini yapıyorlar biz ne kadar çabalasak ta 😊 benim ki de 3 aylık düz kafa yastığı senin işine yarar diye düşünüyorum ama çünkü arkası diyosun.benim kinin sol tarafı sağa göre daha basık biraz yastık ise yarar mı blmyorm
Esraaa55 Hdsjsis ben alıcaktım düz kafa yastıgı ama herkes o kafası düzleşmesin die kullanılır senınkının zaten düzleşmiş o duzeltmez dediler ayın 4 ünde doktor kontrolum var sorucam bnde doktora