neslihanyildiz [silindi] ben ilk başta blenderdan geçirdim sonraki verdigimde daha az geçirdim bi sonrakinde daha az en son verdigimde hiç geçirmedim rahatlıkla yiyor artık
ikikizannesi [silindi] ben kizlarima un corbasi yapar icine azicik koyardim yerlerdi sehriyenin bi zarari olmaz tadimlarda bittiyse verebilirsiniz ama ogurebilir uzunya
Uykularharamolduu [silindi] Themia SeninAnnenBirMelektiYavrm Babykaraniko [silindi] Babykaraniko neslihanyildiz ikikizannesi Momsbabyy Tel şehriye çorbası yapacağım bebeğime. 6 ay 28 günlük. Çorbayı nasıl yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Bunun dışında yaptığınız çorba tariflerinizden de paylaşmak isterseniz çok sevinirim.
Momsbabyy [silindi] 6 ay 2 günlük oğlum ben veriyorum ama diliyle geri çıkarıyor sinir oluyorum 😂 bi süre vermemeyi düşünüyorum pütürlü şeylerde genelde tanelerini çıkarıyor. Pütürlü şeyler yiyorsa yiyecektir yani bi zararı yok şehriyenin☺️
Woody [silindi] olur olur Kirik pirinc d3 olabilor daha küçük olsun derseniz. Gaz sorunu yoksa bulgur da olur. Doktor bu sekilde onermisti