kaderimdebudamivardi Kızlar beni. Kızım 5 ay 1 günlük 8,800 gr yanlarına dönüyo yüz üstü dönüyo ama sırt üstü tekrar kaldıramıyor kendini ne zaman emekler kilosu emeklemesine engel mi
sademinannesi kaderimdebudamivardi benim kızımda kiloluydu o aylarında herşeyini bir tık geç yaptı ama doktorumuz herhangi bir sorun olmayacağını söylemişti
Sedasmsk kaderimdebudamivardi yani eltimin kızı oyle mesela kızımdan kilolu emeklemiyor ama onun ilk cocuguda emeklememis birden yürümüş hem 5 ay erken zaten anca 7 aylıkken falan başlar 😊
kaderimdebudamivardi sademinannesi emeklemek istiyo aslında ama garibim iri ittiremiyo kendini sinirleniyo 😀
kaderimdebudamivardi Oznur_0708 yaa benim ki sağına soluna dönüyo yuvarlanıyo emeklemek istiyo ama olmuyor:(
2maviboncuk kaderimdebudamivardi Evet canım kilolu bebekler hareketlerde zorlanır geç olur ama olur yani sorun etme akışına bırak
endoplazmikretikulumiste kaderimdebudamivardi 7 de falan dönüyorlar zaten endişe etme benimkide kiloluydu yaşına girince 1-2 hafta sonra da yürüdü emeklemeyi 10.ayda yaptı hiç sevmedi
Pashador15 kaderimdebudamivardi bnm kızım üç aylıkken on kg dı geç emekledi geç yürüdü daha dogrusu diğer bebeler sıralayarak yürürken benimkisi poposunu kaldıramıyodu hep minik bebeklerin yürümesine özenirdim bnm bebegim yürüdügünde çocuk gibiydi😁 13 aylıktı
luluuu kaderimdebudamivardi benim oğlum 4300 kg doğdu ilk üç ay ay bir kilo aldı 3bucuk aylıkken dönmeye başladı. 9 aylıkken emekleri ve 14.ayin içinde yürümeye başladı.
kaderimdebudamivardi luluuu maşallah inşallah 9 ayı bulmaz bizim ki bulmaz diye tahmin ediyorum cünkü sürekli dönüyo tembel bir bebek değil yere koyar koymaz dönüyo inşallah 6. Ayında emekler :(