iremnr Murataleyna bebeğim 2 aylıkken oldum şuan 2.5 aylık hala devam ediyor az az azalma olmadı gayet normal gidiyor. Bende korkup araştırmıştım. Regl den dolayı değil regl dönemindeki stres ve ağrıdan azalabilirmiş azalırsa
dmlklc Murataleyna 40ım cıkar cıkmaz regl oldum düzenli bi sekilde bebeğim 22 aylık hala emiyo hiç azalma olmadı
minikbaykus Murataleyna 46. Gün adet oldum adetim hemen başladı. Oğlum 2 buçuk yaşına girecek iki gündür kesmeye başladım sütten . Onla alakalı olan bişey değil canimm . Yeme içme yada stres kaynaklı olabilir
Yagmurr422 Bence öyle birşey yok uydurma bunlar ☺️ Ben 1 sene adet görmedim gördükten sonra da gayet iyiydi sütüm 19 aylık oğlum hala emiyor siz beslenmenize yemenize dikkat edin onlarla pek alakası olmaz diye düşünüyorum
Murataleyna Yagmurr422 ya daha 2 ay 21 günlük bebeğim bi kac damla olur gibi oldu bidaha olmadi ama olursa sütüm azalır diye korkuyom
Asguney Murataleyna akşamları çok ağlıyordu bende doymuyor düşüncesiyle vermiştim ama şuanki aklım olsa vermek 3 defa verdim pişmanım. Şimdi de yapıyor bazen öyle sakinleştiriyorum öyle meme veriyorum.
minikbaykus Murataleyna olmaz olmaz hiç merak etme bizde yavaştan kesmeye başladık bakalım. İnşallah sorunsuz hallederiz bizde
Esiladb Murataleyna ben de hicbir sorun olmadi ❤🙏 icinizi ferah tutun regl zamaninizda daha cok su icip emziren anne caylarindan malt iceceklerden normaldekinden daha cok icin 🙏 ben de o dedikoduyu cok duydum ancak inanmadim, sadece o donemde daha cok dikkat ettim 🙏