yeniannelik_ 2 buçuk aylık oğlum gündüzleri 2 yada 3 kere max yarım saat uyuyor başka uyku yok sonra akşam 9 dan mama takviyeleriyle sabah 5 e kadar uyuyor bu normal mi sizce gündüz uykusu çok azaldı.
Feyza0806 yeniannelik_ benim kızım da oyle şu anda gece uykusunun farkınsa baya ama sabah 5.30dan asla uyku nedir bilmiyo zorla dalıyo sürekli kıpırdayıp kendini uyandırıyo uykuya direniyo ama en iyi tarafı uykusu gündüzleri genelde hep aynı saatlerde geliyo sanırım atak dönemi sonrası geçiş gibi bu uyku uyanık kalma süresi 1.5 saat diyolar ama bizde daha uzun
Sultanbulut yeniannelik_ canim seninki yine gunduz yarim saat uyuyomus benim bebe 2 aylim gunduz uykusu hic yok bazen 10-15 dkka yatar o kadar aksamda 10 da yatar en erken sabah 5-6 ya kadar 1-2 defa uyanir sonrasinda genelde uymaz ama basen 1-2 saat daha yatar
FerdAzraMira Sultanbulut neden acaba böyle düzene girer mi? Bizde öyleyiz gecemiz bu kadar iyi değil saat başı uyanıyor gündüz hep kucağımda uyuyor 10 dk 10 dk bırakınca açıyor gözünü akşam üzeri uykusuzluktan bas bas bağırıyor
Sultanbulut FerdAzraMira ayni canim ayni cevremdeki annelerde hep böyle soyluyor biraz buyusun belki duzene gorer diye dusunuyorum kucakta yatiyor yerine koyunca uyaniyor sanki hic uyumamis gibi gozlerini aciyor :) uykusuzlukta huysuzluk yapiyo tabii butun gun kucakta geziyoruz