Lva Arkadaşlar kızım yedi aylık başkasından bize uyuz geçti bir türlü kurtulamıyoruz başına gelen ve önerisi olan varmı ?
Fatos_sungr22 Lva kuzum bizim ki de 3 aylık bize de bulaştı 1 aydır kurtulamıyoruz 😱heryerine sıçradı resmen ne yapsak gezmiyor
Mrymrn Lva yıllar önce bizede bulaşmıştı bu illet piskolojim alt ust olmustu kasinmaktan neler neler yaptim tek çözümü ic camasirlari carsaflari her gun 90 derecede yıkadım yikanabilecek ne varsa bu sekilde yuksek ısıda yikadim ve faydası olmustu
Lva Fatos_sungr22 Ahh yavrularımız için üzülüyorum kendimden geçtim.Sirkeli su koyun diyen var banyo suyuna ama cesaret edip yapamadım zararı verir diye
Fatos_sungr22 Lva evet metrin diye bir ilaç verdi haftada bir kullanılıyor ama ben advantan kullanıyorum kaşıntısını alsın diye
Fatos_sungr22 Lva evet metrin diye bir ilaç verdi haftada bir kullanılıyor ama ben advantan kullanıyorum kaşıntısını alsın diye Mrymrn çoraba kadar ütülüyorum etkisi olmadı
Lva Mrymrn Benimde bozulmak üzere psikolojim Fatos_sungr22 Bebekle çok zor bir durum bu nasıl atlatıcaz bilmiyorum