Yusufum0633 Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var YouTube danda kaç kere izledim ama tamamen çıkmuyor gibi serum fizyolojik kullanıyorum burun temizleyiciyle çekiyorum baya geliyor ama yine hırıltı var sizler nasıl yapıyorsunuz
Sebusebu Yusufum0633 videolardaki gibi yapıyorsan temizleniyordur. Şırıngayla 2 ml sağ 2 ml sol sık. Yan yatırarak yap ama genzine kaçmasın. Baya temizliyor . Devamlı çekme ama kılcal damarlara zatar verir serumla güzelce temizlemek yeterli
EsmanurunAnnesi Yusufum0633 benim kızım 5.ay 28 günlük ben 2 aylıkken hırıltı duyuyprum diye yaptım 3-4 kez sonra baktım baya boşaldı ama hırıltı kesilmedi bıraktım serum fizyolojiği her banyıdu yüz üstüyken elimde sümkürtür gibi yapıyorum banyo sonrası hapşurarak atıyo hem daha sağlıklı hemde hırıltısı kesildi çok şükür 😊
Yusufum0633 Sebusebu şırıngayla değilde küçük tüp ler şeklinde var bende 5 ml lik onlarla yapıyorum ama yinede hırıltı bar nefes verirken
Yusufum0633 EsmanurunAnnesi Benimki tam aksine banyo sonrası dahada çok hırıltı yapıyo bide uyuyamıyor burnu tukanıkken mecbur çekiyorum ama yine hırıldıyor en azından uyuyor ama