Sinifcianne Damlatmayan suluk önerisi olan var mı 9 aylık oğlum yeni su içmeye başladı damlatmayan arıyorum eline verıcem hem oynasın hem içsin.
Gunesdogdu Sinifcianne 9 ay icin olur mu bilmiyorum ama ben chicco kullaniyorum kizim 5 aylik biberon bile almayan kizim bunu sevdi ve bayila bayila iciyo suyunu... ucu yumusacik ve hic damlatmiyor.. disi varsa isirip koparir mi bilemem
GUBILIK Sinifcianne cok memnunum ben. Damagini da zedelemez. https://urun.n11.com/termos-ve-alistirma-bardaklari/philips-avent-scf79602-pipetli-bardak-200-ml-mor-P339909159
Mahinursmr Sinifcianne munchkin pipetli olan suluğu şiddetle tavsiye ederim kızım bi tek onu cok sevdi 9 aylık yaklasık 3 aydır kullanıyor
Auyrsagsl Sinifcianne ben akıllı bardak olanı kastettim.. pipetli falan değil. Normal bardağa geçmekte kolay olur
MinikMucizemNil Bebedor damla akıtmaz alıştırma bardağı aldım. Ucu emzik gibi yumuşak değil sert. Bebeğim ilk denemede 8 aylıkken tuttu gayet rahat içiyor ve seviyor. Şimdilerde hayat bebek suyu alıyorum. Onunda suluk kapağı var içmeyi çok seviyor kızım. 9 aylık
Edabulut Sinifcianne baby&plus antikolik akıtmaz kulplu bardak ben dün aldım hiç akıtmıyor ve cok uygun tavsiye ederim 🥰
Pinkbery Sinifcianne mamajoo kullanıyoruz silikon ucu hem su içmeyi daha cok sevdi bol boll iciyor sürekli elinde.