Tulay09 Tek meme emziren anneler emzirmediginiz gogsunuz aşırı şişiyor mu benim çok ağrım oluyor ve süt sızıyor ne yapabilirim
[silindi] Tulay09 bir müddet tek meme gittim öbür göğsümü sağdım hep siz de sağın ben artık emziremiyorum sağdığım sütler işe yaradı biberonla veriyorum
EsraEfee Benim emmedigi gogsum iyice terbiye oldu.dogru durust sut gelmiyor.ilk zamanlar devam etsin diye sagiyordum.tek meme ya doymazsa diye. Artik 9 bucuk ayligiz.ek gida ile rahat rahat yeter nasilsa diye biraktim.
Ass Bnm de sol gogsumun ucu tam yok alamıyor o yüzden emziremiorm orası küçük sağ dan emdiği için sağ büyük oldu napcam blmiom
Anne24 Ass benimde sol göğüsüm küçük kaldı onuda emziriyorum ama sağ daha çok şişiyo görüntü berbat nasıl duzelcek bılmıyorum
Bebegimucizem Ass digerine alıştırın benimde öyleydi tutmak istemiyordu ama bebegim inat ettikçe bende İnat ettim şimdi ikisini de cok güzel tutuyor göğüs ucumda diğeri gibi oldu
41hamile Sağcan napcan dayanamazsın ki ben ikisininde emdiriyorum sırayla ama uyuduğunda süt doluyor dayanamayıp sağıyorum acayıp ağrıyor ateş gibi yanma yapıyor
Ass Bebegimucizem deniyorum ama hem tersime geliyor tutması zor oluuor hemde o alamıyor ağlıyor öyle olunca panik olup sağ a geçiyorum bende. Umarım alışırz
Bebegimucizem Ass aynı bende senin gibiydim yanınızda birisi varsa söyleyin yardım etsin yoksa o göğsünüz iltihaplanır yada silikon göğüs uçları var onu takıp deneyin