Gl_01 Bebeğimin süt alerjisi vardı 9 ayllikken bebeğimin diyetini açtık yoğurt verdim. 10 gündür yoğurt veriyorum ama 1 tatli kaşıgını gecmedik daha. Ilk günler bir sey olmadi ufak tefek döküntüleri vardi doktorumuz hafif seyleri görmeyecez dedi devam ettik. Bir kaç gündür döküntüleri artti kollar bacaklar vücudu kaşınıyor da. Çok da terliyor isilik mi alerji ayrt edemiyorum. Genelde yedigi zaman alerjisi varsa bir kaç saat icinde gosterir derler. Boyle bi durum yasayan var mi acaba 10 gün sonra belirti veren alerji olur mu.
Alputkan Gl_01 Direk yoğurtlamı açtınız dieti bana Dr peynirli poğaça yap onunla başla dedi ama daha yapamadım, gecen gün eşim peynir yedirmiş unutmuş bişey olmadı, olmayınca ertesi gün çok az bende kahvaltısına kattım kanlı kaka falan olmadı
Gl_01 Alputkan evet yoğurtla açtık biz doktorumuz öyle soyledi yoğurtta bise olmazsa labneye gececez dedi. Bazi doktorlar yoğurtla bazıları fırınlanmış ürünle açtırıyor. Ilk gunler bise olmadi 10 gun sonra falan döküntüler artmaya başladi benimde kafam karıstı
Alputkan Gl_01 Acaba başka bişey mi yaptı döküntü, on gün uzun sanki, biran önce atlasın yavrucakkar inşallah
Gl_01 Alputkan aynen bende ondan sordum 10 gün uzun bir sure alerji için. Inşallah ya bir an önce kurtulsunlar gercekten bende karsisinda yiprandm alerji mi degil mi ne yedi de dokundu diye düşünüp ne olduğunu anlayamamaktan
Snowly Gl_01 süt merdiveni yapmadan direk yemek tehlikeli mi çocuk doktorumuz direk ye bişey olmazsa 3 gün sonra bebişe de direk ver dedi. Yardımcı olursanız sevinirim
Gl_01 Snowly biz peynir ve yogurtla basladik süt de ictim arada. Süt merdivenini cocuguma denerken uyguluyorum. Kendim denerken ilk 3 gun yogurt peynir yedim sonra süt tukettim. Benim sütümden gecmiyor artik kizim 1 yasina geldi ama kendi yeyince yine döküntüleri oluyor.