Rdk Arkadaşlar 11 günlük bebeğim var göbek bağı daha düşmedi bugün bezini değiştirirken kanamış olduğunu gördüm çok korkuyorum lütfen yardım bu normal mi
btlakn44 Rdk düşmeye yakın biraz kanama olabiliyor canım bezi falan değmiş olabilir ama eğer çok fazla kanama olursa doktorunuza danışın geçmiş olsun 🤗
eymenhumeyra Rdk bizimde gobek dustukten sonra oldu bi hafta surdu hatta doktora goturdum k vitamini ignesi yapildi ondan sonrw gecti bi doktorunuza danisin igne yapildiysq geciyo normal diyolr
Cnszeze Rdk silme banyo yaptır ve sonrasında fön makinesi ile göbek bağını kurut. Düşmeye yakın oluyor benimde oldu. Banyo fön derken iki gün sonra düştü. Sağlık ocağına götürürsen onlarda ayrıntılı bilgi verir.
Cnszeze Rdk silme banyo yaptır ve sonrasında fön makinesi ile göbek bağını kurut. Düşmeye yakın oluyor benimde oldu. Banyo fön derken iki gün sonra düştü. Sağlık ocağına götürürsen onlarda ayrıntılı bilgi verir.
Mucizeem Rdk göbek bağı düşmeden önce kanama oldu kızım da da doktor normal dedi ama az bi kan vardı eğer fazlaysa doktora danış