Masall_moms01 Merhabalar diyet yapmak istiyorum ama hayatımda hiç yapmadım 64 kiloyum hedefim 56 nasıl zayıflayabilirim lütfen fikirlerinizi bekliyorum
Mizmizmyrtle Masall_moms01 bende 1 haftadır diyetteyim ama emzirmiyorum o yüzden ben fazla yemiyorum kestim yemeyi bol su içiyorum ve günlük 30-35 dk Leslie yapıyorum
Tugraninannesi Masall_moms01 diyette 6. Haftada yım valla ne yedin dersen eğer ekmek makarna pilav ve şekerli şeyler hariç herşeyi yedim sağlıklı beslendim 2 ana 2 ara öğün şeklinde beslendim ayrıca leslie 3 mil yapıyorum
NazliHilal Masall_moms01 ben diyetisyene gidiyorum. 61 kiloyla başladım üç haftada üç kilo verdim. Hedef kilom 54, olursa devamında da 52-51 falan görmek istiyorum. Uzun zamandır giremediğim kıyafetlerime girebiliyorum artık, çok mutluyum
Prensannesiyimm Mizmizmyrtle Leslie çok işe yarıyor mu ben de yapıyorum baya bir yumusadim ama benim kilom fazla ise yararmi
Mizmizmyrtle Prensannesiyimm yarar tabi ki bende bir haftadır yapıyorum baya fark görüyorum sadece diyetle zor mutlaka sporla desteklemek gerekiyor bence Leslie en iyisi ✍🏻☺️
Ebrararin Masall_moms01 gecen sene leslie ve diyetle 3 ayda 23 kilo verip tekrar hamile kalan ben doğumdan sonra hemen gitti kilolarim 2 kilom kaldı :) onun içinde karabugday detoksu ve kabak detoksuyla hemen veririm tavsiye ederim sipsak 😉
Eflin2021 Masall_moms01 merhabalar bende diyetteyim biz arkadaşımla beraber aralıklı oruç yapıyoruz 1 haftada tam 4 kilo verdim arkadaşım da 2 kilo verdi ☺️
Prensannesiyimm Mizmizmyrtle Çok teşekkür ederim canım yapmaya başladım 3 gün oldu dediğim gibi etim yunusadu baya bir bir şey daha sormak istiyorum günde kaç kere yapmam gerek
Mimoza_cicegi Masall_moms01 Evlnmeden 35 kilo vermiştim doğumla birlikte tekrar aldım maalesf şuan bebeğim ek gıdaya başlayınca bnde tekrar başladım diyete Haziran başında 7 kilo gtti bile bnde aralıklı oruç yapıyorum baya faydasını gördüm sütüm de de azalma olmadı 💐
Mizmizmyrtle Prensannesiyimm valla ben günde bir kere yapıyorum akşam üstü genelde çünkü 2 ye çıkartsam sıkılıcam kendimi biliyorum aslında sabah 30 dk akşam 30 dk yapmak daha iyi ama bide çok terliyorum yapınca hemen duşa girmem gerek bebeden günde bir kere zor yıkanıyorum ondan 😂
Prensannesiyimm Mizmizmyrtle Anladım canım çok teşekkür ederim haklısın bende o konuda çok zorlanıyorum gerçi benim oğlum benimle birlikte spor yapıyor 😂
Tugraninannesi Masall_moms01 ilk başlarda kahvaltı da da yemedim daha sonra 1 dilim tambuğday ekmeği yedim ama her zaman değil bazı günler
Ebrararin Masall_moms01 hangi detoks canım bende etkilemedi ben gittim geldim onu yedim bol su rezene istediğim kadar içtim
Ebrararin Ebrararin ayrıca seher akgul sayfasını takip etmenizi öneririm diyetisyenle veremediğim kilolarimi bu kadının tarifleriyle verdim