AselLina1 Kızım parmağını doğduğundan beri hep böyle yapıyor hep havada indirince hop geri kaldırıyo 😂 Annem bu nasıl ayakkabı diyince bi kafam karıştı zamanla yere bastıkça düzelir mi ki hiç doktora sormakta aklıma gelmedi 🙄
AselLina1 Eliffymn Nazlican Fusun_c Osay cankuzularim Ayy ahaha insanın yiyesi geliyo parmikleri 😂😂 Dimdik yapıyo bide o parmağını 😂 Çorap varken normalde çıkarınca dikiyo hemen 🥰
GokSuM AselLina1 😁😁 benim kızımın da böyle. İşin komik kısmı daha ultrasonda iken dikkatimizi çekmişti 😁😁😁 24 aylık. Hâla aynı. Bizim sülaleden gelen bi şey aslında 😁 ultrasonda da öyle dikkatimi çekmişti aha parmak havada diye 😁😁 sağlıklı olsunlar da görünüş hallolur.
AselLina1 Elifinilki Bende uyurken bacaklarımı diker uyurum ayaklarım kıpır kıpırdır hep ilk evlendiğimizde eşim sürekli korkarak uyanıyordu 🤣🤣 Kızımın ayaklarıda kıpır kıpır 3 aylık ilerde nasıl olacak bakalım
AselLina1 Zehraazzz Ya eve geldikten sonra farketmiştim ama normaldir diye düşünmüştüm annem birden bu nasıl ayakkabı giyecek kız deyince bi şüphelendim 😂 Ayak yapısında bozukluk mu var falan diyeee
Unikorniko Normal normal. Kızımın da böyleydi, doktora da sordum, fizyoterapist arkadaşlarımı da aylarca darladim 😂 basmaya başlayınca fuzeliyor
AselLina1 Unikorniko Annelik resmen delilik ya 😂 Öyle miydi şöyle miydi ay nolcak nasıldı kafayı yicem yakında 😂😂