Pattoss Arkadaslar 15 günlük bebegim var emdikten biraz sonra agiz dolusu kusuyor anlayamiyorum o kadar cokta emmiyor ama emdiginden bile fazlasini kusuyor kilo almasinda bi sikinti yok ama napcak bilemedim ustunu degistirmekten yoruldum
Eymenimo Pattoss reflü olabilir benim bebeğim gaviskon kıllanıyor ağız dolusu olmasa da kusuyor ağzına geliyor sürekli doktorunuz ile görüşün kilo alımına bakıp ilaç veriyor reflü için ..
ElifKaratas Pattoss kustuğu nasıl . Mesela benm bebeğimde fazla tıka basa emdiğinde fazlasını çıkarıyor peynir kesiği gibi .peynir kesiği gbıyse korkma doyduğunu gösteriyor.
Dengenc Belkide fszla emdiğini çıkartıyorudr besledikten sonra mı kusuyor ? Onuniyi ayırt etmen lazım bazen ağzında biriktiriyorlar onları çıkartıyorlar bi izle bakalım
Pattoss Dengenc benimki bilincsiz emiyo canim sanirim doydugunu tam anlamiyo bende aksamdan beri az emzirip deniyim dedim kusmadi allaha sukur şimdilik
Pattoss ElifKaratas bazen peynir kesigi gbi oluyor ama genelde sulu canim aksamdan beri 5 dk emzirip cekiyorum hic kusmadi allaha sukur ve guzel uyudu belkide farkinda olmadan cok emiyor bizim ki 😂