Alparslanmomss Kızlar merhaba bebeğim 5.5 aylık desteksiz nasıl oturmaya alıştıra bilirim aslında uzun süre oturuyor ama ayaklarına doğru eğiliyor dik durmuyor otururken sizler neler yaptınız nasıl oturuyorsunuz
Eflin-Eda Alparslanmomss kız 5.5 naptın okdarda değil 6bucuk olcaz ufaktan başladı kendini tutmaya oda 10-20sn artık mama sandalyesinde oturmaya başladığı için tutuyor kendni daha küçük her bebeğin gelişimi farklıdır ufaktan arkasında yastığı yatay koy oda hafif yatay kalsın ufak ufak alıştır birden oturtma genelde 6ayda başlatıyorlar zaten bırak elalemi milleti önemli olan çocuğun kucaginda dururken oturt arada da otur ama bence 5dk geçmesin
Asivemavi Alparslanmomss canım bebeğin en doğru zamanı bilir kendisi oturur zaten , zorlama beli ağrır acır filan kendisi durabildiği kadar dursun
Alparslanmomss NurY ya bilmiyorum işte oturuyor kuçakta felan ama normalde oturmuyor bşrde sürekli çevreden baskı olunca nşye oturmuyor bu şocuk hep yatıyor felan denilince sinir oluyorum mesela önden arkaya dönebiliyor yatarken arkadan öne doğru dönebilir ama ek gıdaya geçiçez hatta geçtik sayılır mama sandalyesinde nasıl oturucak onu düşünüyorum şuan sadece tadım yapıyoruz
Kgg28 Alparslanmomss ya millet her gördüğünde çocuk bir yaş alsın büyüsün istiyor uzasın kilo alsın otursun merak etme neden yürümüyor bile derler bu ayda çok sıkıldım gereksiz insanlardan çok erken canım benim de oğlum 6 ay olucak bir hafta var dediğin gibi hala mama sandalyesine koyduk duruyo ama beli ağrımasın diye aldım ara ara kendime yaslayarak yastık koyarak arkasına tutuyorum deneme amaçlı öyle öyle bir gün kendileri oturacak ama daha taşıyamıyorlar vücutlarını kafaları gibi yani kafasını tartamıyorlar dı ama şimdi dik tutuyorlar çeviriliyorlar öyle düşün biz de başladım ek gıdaya ama iki kaşık filan onu da ana kucağında yiyor biraz dikleştiriyorum yattığı yerden sen de öyle yap uzun uzun yapma beline bişey olmasın 😘
hepbahar123 Alparslanmomss ayni seyi kafama takar oldum bnmki de desteksiz oturmuyo öne eğiliyor . Hatta yüz ustü de durmuyor tam da dönemiyor sürekli jareketli yan dönüyor baya ama tam dönemiyor . Yatarken geri geri atlaya atlaya gidiyor
Alparslanmomss Kgg28 genelde yatıyor zaten bunda da sırtı mı ağrıdı acaba diyorum birde kafası yamuk kafası yamuk oldu bari düzgün otursun diyorlar sinirlerim iyice bozuluyor
Kgg28 Alparslanmomss bizimkininde bi tarafı diğerine göre yamuk küçük daha düzelir diye düşünüyorum çok bilen kendi baksın bana kimse bişey diyemiyor Vala cünkü herseyiyle kendim ilgileniyorum lohusaykrn eve geldim sonra hep tektim eşim işe başladıktan sonra 3 gün sonra yani o da kimseye söz düşmüyor açıkcası sağlıklı ya önemli olan o diyprum en fazla ben
Netya Benım bebekte 9 aylık surunuyor, donuyor kucakta rahat oturuyor ama desteksız oturmuyor hatta hemen kucak ıstıyor, acaba bır sorunu mu var, esıme soyleyıncede kızıyor bışeyı yok dıyor ama ben bıraz tedırgınım🙏🙏
Alparslanmomss Netya bir doktora götürebilirsiniz içiniz rahatlaması için bizim doktor normal daha diyor
hepbahar123 seymaozy hiç hatırlayamiyorum ama destekleyici şeyler yapın ki öğrenmesi yapması getekenleri bir an evvel ögrenebilsin vakti de gelince şak diye gerçekleşiyor
ekimkizi_ Benim bebeğim 10 aylik yeni alişti omdesteksiz oturmaya sizin konu komşu benim yanimda olsa ben depresyona girerdimm 5 ay erkenn bencede