Bahar23 Arkadaşlar bebeğim 5 ay 4 günlük bazen sütüm yetersiz kalıyor o zamanlarda yoğurt veriyorum yemiyor hero baby pirinç unu mamasını verdim onu da yemiyor hero baby ballısını da verdim onu da alamadı ne yapacam ben
Yelizaksoy Bahar23 bence daha cok küçük pirinç unu sağlıklı bisey degil ki balli diyosun bal zaten 1 yaşına kadar yasak sutun yetersiz kaliyosa doktorunla konusup formul mama ile desteklemelisin
Bahar23 Yelizaksoy kaç tane mama denedik almadı o yüzden formül sütü de yemez diye düşünüyorum hep çöp oldu mamalar o yüzden pirinç unu denemek istedim
Eldarwenn Bahar23 benm doktorum pirinç ununu hiç bir zaman vermiceksin boş kilo yapar demişti. Hatta sen acıktığında ekmekle mi besleniyosn çocuğunu neden böyle beslemek isteyesin demişti. Sen bilirsin. Bnce mama yedirmelisin.
Yelizaksoy Bahar23 yine de baska markalari dene derim en azindan pirinc unundan bin kat daha sağlıklı pirinç ununda bi vitamin yokki formül mamalar anne sütüne yakın icerik ile üretiliyor yine de sen bilirsin tabiki