Hope77 Kızlar saçım çok gür ve kabarık kuaföre gidiyorum kestiriyorum ara makas falan ama gür yani hala bebegimlede ilgilenemiyorum sacımla böyle duş sonrası durulama gerektirmeyen kabarıklıgını ve gürlüğünü söndüren bi saç kremi falan öneriniz var mı çokta uçuk fiyat olmasa iyi olur
denizyildizi__ Hope77 benim saçlarda uzun ve gür , sizin gibi ara makas vs attırıyorum . Rastgele Elseve - Dream Long serisinin sampuan- krem - maske setini aldım , rahatlattı biraz . Yaklaşık bir senedir bunları kullanıyorum memnunum
Umut20 Hope77 duştan sonra ashley joy sürüp tararsanız yumusacik oluyor ve kolay sekil aliyor onunda dışında da gloss sampuan ve maskesini kullanıyorum ancaaa düzeliyor benim saçım
Byz2019 Hope77 benimde saçlarım kabarık elidor saç şekillendirici kullanıyorum pembe olanından hemde güzel kokuyor 40 tl civarı fiyatıda baya bi gidiyor
Krdlnmasal Acaba saçlarınız kıvırcık mı 😊 bence kabarıklığını yatıştırmak yerine şeklini ortaya çıkarmaya ve korumaya yönelik şeyler araştırın curly gırl methoda bi bakın derim😁Yada dalgalı düz diye bildiğiniz saçlarınız kıvırcık olabilir kabarık olmasının nedeni o da olabilir 👍🏻
Hope77 Krdlnmasal kıvırcık değil dalgalı aslında ama kestirdim ben cocukla bakamıyorum saçıma diye şimdi kestirncede kabarıklıgı iyice cıktı meydana o kabarıklıgını yatıstırmak icin krem arayısındayım 😂
Hope77 denizyildizi__ not aldım önerinizi deneyeceğim umarım benim saçlarımın kabarıklıgı ve gürlüğüde bi nebze söner mantar gibi oldu saçlarım kısalttıkça da 😓