Sumeyraas Kayısı lekeleri kurudu oğlumun t-shirtlerinde. Bir iki tane denedim çıkarmadılar. Denediğiniz varsa öneride bulunun bana lütfen.
Sherlock1180 Sumeyraas domol leke çıkarıcı olay dua edeceksin bana özellikle leke yeni ise eski ise iki yikamada geçiyor ancak
Tasbebek_ Pembe kosla venihs a101 den temin edebilirsiniz ek gıda döneminden beri kullanıyorum hiç lekeli kıyafeti yok makineye atmadan 1 2 saat önce döküyorum lekeli yerlere sonra makineye atıp biraz da üstlerine döküyorum çıkmış oluyor lekeler
nefesimm Sonett der susarım. Daha önce de yazmıştım başka bir konuda.. Kan lekesi saç boyası bir çok kez üst üste yıkanmış olsa bile çıkarıyor
Elifinannesiiiiiii nefesimm peki sıvı sabun olan mı kalıp sabun olan mı şimdi trendyoldan baktım da bilemedim
nefesimm Elifinannesiiiiiii Sumeyraas Toz halinde 1 kg olanı aldım ben. Ölçüsü var içinde. Geceden sıcak suda eritip biraz ılıyınca çamaşırı basıyorum içine. Ertesi gün de yıkıyorum. İlk yıkamada çıkardı bütün lekeleri.
Sumeyraas Sherlock1180 leke eski. Çıkar diye hemen yıkamadım. Sonra iki kez makinede yıkadım. Ayy inş işe yarar dua ederim valla🤣