Dtburcu Kizlar bebegim 3 aylik kanguru almak istiyorum gaziantep ve cevresi onceligim ama baska sehirden de uygun olursa 2. El almak istiyorum. Kanguru satan var mi🤗🤗
Zehraasya Dtburcu canm bn gaziantepteyim mamadus baby aldm sadce bi defa kullnip kaldrdim bebegim rahat etmedigi icin takamiyorm ama cok rahat bsey anne ağırlık hissetmiyo tavsiye ederm
AlyaBaby Dtburcu benım elimde hiç kullanılmamış chicco easy kanguru var cnm düşünürsen 80 tlye satıyorum
Zeynep_04 Dtburcu canım bende özendim aldım ama oturmuyor bence acele etme cunki coğu cocuk oturmuyor😔kaldı öylece 78tl aldık kaldı
Sdks Brava casual kangurum var civilden sıfır oğlum toplam 20 dk durdu 150 tlye yakın aldık 80 e 90a bırakırım isterseniz
Sdks Dtburcu ankaradayım canım https://hizliresim.com/lQbzbQ ilk defa resim yüklüyorum olmuştur umarım... çekemedim canım çocuğun odasında olduğu için googleden bulup atayım dedim
Zeynep_04 Dtburcu valla cocuktan cocuğa fark var belki sizinki oturur ama coğu insan tanidiklardan bosuna almislar bende öyle😔