nura Merhaba kızlar. Bebeğim 5 aylık oldu. Doktorumuz 5 ayı doldurucu zaman hafiften meyve tadımlık vere bilirsinndedi. 3 gün kuralı ile. Bebeğim sadece anne sütü aliyor . siz ne zamandan taşkınlıklara başladınız???
NeclaDefne nura ilk 6 ay sadece anne sütü ya da muadilleri önerilir. Hadi illa başlatıcam diyorsa doktorunuz meyve ile başlamanız yanlış olur meyve tatlı olduğu için sonrasında sebze reddi yaşayabilirsiniz.
Ballilokmaayse nura bende 5. Ayda basladım cnm ilk yoğurt verdim. Sonra kabak patates havuc elma haşlayarak muz kayısı şeftali lor yumurta sarısı olarak devam ettim.
Deletedmom115 nura 6. Ayda başladık anne sütü alıyordu zaten acele etmedim. Sebzeyle başladık sonra yoğurt en son meyve. Tadım bitince de karıştırıp verdim.
nura Merve201119 aa siz erken başlamışsınız. önceki doktorum ilk 6 ay sadece anne sütü diyordu. bend e şasirdim
Merve201119 nura canım benim büyük oğlum 9 yaşında bende doktorumuzun tavsiyesi üzerine başladım her gittiğimizde elimize liste yapar verirdi bu bebeğim şuan 6 aylık bunuda doktoru dört aylıkken yoğurt meyve ve sebzelerle başlattı
Tubutubu Ama meyveyle baslarsan sebze yemekte zorlanir biz once sebzeyle basladik sonra meyveye gectik